Pisztrángos Vendégház

10, Streza Andrea - 0040 – (0)741 034 195 - office@ turism-corex.ro
Pisztrángos Vendégház

Férőhelyek: 10

Kapcsolat: Streza Andrea - 0040 – (0)741 034 195 - office@ turism-corex.ro

Élvezze vendégszeretetünket a kiemelt színvonalú Pisztrángos Vendégházban, mely Erdély szívében, Ivóban található. Ivó Zetalaka községhez tartozik, a Központi-Hargita nyugati elõterében fekszik, 750-800 m magasságban.

Vendégeink számára akár teljes panziós ellátást is tudunk biztosítani, illetve a modern berendezésû konyha is a vendégek rendelkezésére áll. A 14 férőhelyes ebédlő helyet adhat kisebb családi összejöveteleknek, illetve konferenciateremnek is megfelelõ. Összkomfortos szobáink mindegyike rendelkezik igényesen kialakított fürdõszobával, minibárral, tévével és központi fûtéssel.

Vendégházunk rendelkezik hatósági és mûködtetési engedéllyel (ennek száma: No. 11300), továbbá rendelkezik környezetvédelmi engedéllyel (230/20/nov.2007) és saját biológiai szennyvíztisztító berendezéssel.

A három csillagos rangsorolás a kiemelt színvonalat tükrözi.

Felszereltség:

-4 drb 2 ágyas hálószoba saját fürdõszobával
-internet
-kábeltelevízió
-minibár 
-központi fûtés
-14 férőhelyes ebédlő (szeminárium teremnek is alkalmas)
-teljes felszereltségû konyha
-kerti grill, tûzhely 
-saját pisztrángos tó
-kivilágított, õrzött parkoló 


Szolgáltatások:

Baráti társaságok, családosok, környezet- barátok felejthetetlen napokat tölthetnek el. A kellemes pihenés mellett kirándulni, kikapcsolódni vágyók számára a környék számos izgalmat rejteget. Programajánlatunk- ban szabadidõs szórakozási lehetõségek bõ kínálatával szolgálunk. 


Programajánlatok:

Programajánlatunkból bármely korosztály a saját igényeinek megfelelõ szabadidõs elfoglaltságot választhat.

Ízelítõül álljon itt néhány a legkedveltebbek közül:

Quadozás - (terepezés ATV-vel) baráti társaságoknak ajánljuk, nagyon szórakoztató idõtöltés.

Kerékpározás - a túrázás és kerékpározás szerelmesei ezen a vidéken könnyen találnak maguknak kikapcsolódást, a vendégháztól bérelhetõek kerékpárok. A zetelaki tavat körülölelõ gát kitûnõ lehetõséget nyújt a környék kerékpárral történõ bebarangolására.

 Kerti bográcsolás, flekkenezés vagy tábortûz a szabadban.

Túrázás - csillagtúrák, kirándulások szervezését vállaljuk kisbusszal a környéken található helytörténeti nevezetességekhez, turisztikai látnivalókhoz, a vendégek igényei szerint, elõzetes egyeztetés alapján.

Vadászat (részletekért katt ide) - vadászat szervezését vállaljuk a panzióhoz közeli terepen, elõzetes egyeztetés alapján, természetesen csak vadászengedéllyel rendelkezõ vendégek részére.

Csónakázási, strandolási és horgászási lehetõséget nyújt a 9 km-re levõ Küküllõ folyót elzáró zetelaki gát, amely sok turista kedvenc helye. A vízfelszínének területe 140 hektár, és télen ideális hely a korcsolyázásra.

Sípálya - a Madarasi Hargita üdülõ- és sportközpont a Vendégháztól 6 km-re található. Az 1760 m magas csúcsról lenyûgözõ kilátás nyílik az Erdélyi-medencére, valamint a Keleti Kárpátokra. A Hargitán 4,5 km-nyi sípályát találunk, amelyek mindegyike rendelkezik felvonóval.

A kalandot kedvelõk a környéken bérelhetnek motoros hószánokat, családosoknak vagy romantikus kirándulást kedvelõknek a lovasszánozást ajánljuk.

A Vendégháztól 2 km-re található lovardában lovaglásra is van lehetõség.

A természet szépsége, a dombos, erdõs táj ideális hátteret nyújt a felüdülést biztosító aktív pihenéshez. Lenyûgözõ tájak, vendégszeretõ helybeliek várják a kedves vendégeket.

További programajánlatokat itt talál: 

Szilveszteri ajánlatunk itt!

Kapcsolattartó személy:

Streza Andrea

Ivó 77/A, Zetelaka község,
Hargita megye, Románia


tel: 0040 – (0)741 034 195
e-mail: office@ turism-corex.ro 
Honlap: www.turism-corex.ro

A Bokor Lacbá kulcsosház a Hargita lábánál, az égig érõ lucfenyõk ölelésében található, egyik oldalról a Hargita csúcsára vezetõ út határolja, míg a k...

Tovább...

Erdély szívében, Székelyudvarhelytõl 25 km-re található az Árika kulcsosház.  Kulcsosházunk egész évben várja vendégeit, nyugodt, csendes környezetbe...

Tovább...

A Madarasi Hargita lábánál - 9 km-re a csúcstól, Székelyudvarhelytõl mindössze 25 km-re található kulcsosházunk. Az eltérõ után a Madarasi Hargitára v...

Tovább...

Jöjjön el Elek apó házába, ha úgy érzi, szeretne egy olyan helyen tölteni pár napot/hetet, ahol reggel a patak csobogása ébreszti, vagy az erdõbõl jöv...

Tovább...

A Csobogópatak Panzió Ivóban kedves, barátságos környezetben, Székelyudvarhelytõl mintegy 20 km-re, a zetelaki víztározótól 4 km-re található. A nappa...

Tovább...