Szolgáltatások


Kerékpártúrákat szervezünk általunk biztosított prémium kategóriás pedelec kerékpárokkal. Nekünk fontos a természet szeretete, a mozgás, a sport. Célunk, hogy bevezessük túrázóinkat a kerékpározás okozta örömökbe. Ha nyitott vagy egy kis csapattal a természetben való mozgásra, kikapcsolódásra, akkor itt a helyed, hívj minket bizalommal. Az e-Bike  segítségével kortól, nemtől függetlenül átélheted az aktív életmód és mozgás örömét. Túraútvonalak: 1. „Madarasi Hargita” túra A Madarasi Hargita Székelyföld legmagasabb hegycsúcsa, amelyről gyönyörű kilátás nyílik a környező hegységekre és medencékre. Mesebeli fenyőerdő között tekerhetünk murva és aszfaltúton, kb. 20 km-en, 1000 méteres szintkülönbséget hagyva magunk után. Időtartam: min. 4 óra  Nehézségi szint: 4. 2. „Ivói vadaspark” túra   Az ivói vadaspark 320 hektáron elhelyezkedő terület, ahol szarvasok, őzek, muflonok és vaddisznók élnek természetes környezetükben. Földúton tekerhetünk végig, közben fotózhatunk. Túra hossza: 20 km. Időtartam: min. 4 óra  Nehézségi szint: 2. 3. „Kilátók” túra Székelyudvarhelytől 16 km távolságra található az oroszhegyi kilátó, ahonnan egy 21 méter magas építményről tekinthetünk szét az Udvarhelyi-medencére. Innen áttekerünk a közeli Jézus Szíve kilátóhoz, amely a 953 méter magas Gordon hegyen található. Túra hossza: 36 km. Időtartam: min. 5 óra  Nehézségi szint: 5. További információt a +4(0)742 983 352-es telefonszámon kérhet Vajda Máriától vagy írjon az info@hatszelbike.ro -email címre!

A Honor egy vadhús- és mangalicahús-feldolgozó vállalat, prémium minőségű termékek gyártója és forgalmazója. Az Ivóban és Kézdialmáson működtetett vadasparkjainkban vaddisznót, őzet és szarvast, a lemhényi farmunkon pedig mangalicát tenyésztünk. A húsfeldolgozás és -gyártás az ivói csúcstechnológiával működő üzemünkben történik képzett és többéves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel. Termékajánlatunk, a húskülönlegességeink hagyományos erdélyi receptekkel való ötvözésének köszönhetően, nagyon változatos és rendkívül ízletes: vad- és mangalicahúsból készült füstölt és száraz kolbászok, sonkafélék, füstölt és főtt-füstölt termékek (virslik, debreceni- és sörkolbászok, szalámik), pástétomok, zsírok és szalonnák. Termékkülönlegességeinket saját bemutató üzletünkben értékesítjük Ivóban, valamint online webshopunkban és partner üzleteinken keresztül. Igény esetén pedig speciális hűtőkocsikkal az ország bármely pontjára el tudjuk juttatni a megrendelt árut. Szállítási feltételeinket kérjük tekintse meg a IDE kattintva. Elérhetőségünk: +40-742-156-971 www.carnedevanat.ro

Az ivóvölgyébe látogató vendégeink figyelmébe ajánljuk, hogy bérelhető az ivói focipálya, amely 20x40 méter méretű és 50 mm-es FIFA tanúsítványú műgyeppel rendelkezik.  Várjuk szeretettel akár az esti órákban is! Bérléssel kapcsolatosan a 0742-137787-es telefonszámon érdeklődhetnek!