Programe

Relaxare și distracție maximă
Izvoare, o așezare subalpină ținând de comuna Zetea este, cu aerul său curat, cu flora sa bogată și abundentă, un adevărat paradis. Mierea montană pură produsă aici, albinele culegătoare locale formează baza produselor și serviciilor oferite de Apicultura Bíbor și de casa de apiterapie Zümmögő.
Utilizați caiac, canoe, paddleboard pe placul dvs. într-un mediu fabulos la Barajul Zetea!
În timpul obesrvării urșilor, vă vom ghida spre o structură deschisă, unde puteți vedea ursul în sălbăticie, în propriul spațiu de locuit, datorită însoțitorului profesionist, veți obține mai mult decât simpla observare.
Zbor cu balon cu aer cald în jurul Odorheiu Secuiesc
Primul zbor cu succes din istorie sa efectuat cu un balon cu aer cald și a avut loc la 21 noiembrie 1783 la Paris. Din anul 2020, este posibil să încercați acest vechi zbor liniștit și pașnic și în jurul Odorheiu Secuiesc.
Vino și bucură-te de peisajele uimitoare ale munților Harghita, echipa Hargita Outdoor vă va ghida pe schiuri de tură, biciclete electrice, rachete de zăpadă sau bocanci.
Organizăm ture cu biciclete pedelec de calitate superioară asigurate de noi. Noi apreciem natura, mișcarea și sportul. Scopul nostru constă în a le prezenta turiștilor plăcerea mersului pe bicicletă. Dacă ești dispus să te miști și să te relaxezi în natură, te afli în locul potrivit, contactează-ne cu încredere. Datorită e-Bike-urilor te poți bucura de mișcare și de un stil de viață activ indiferent de sex și vârstă.
În secolele trecute în comuna Zetea au functionat numeroase joagare actionate de apa, aparitia lor a fost favorizata de zona bogata în paduri, precum si de prezenta cursurilor repezi ale râurilor de munte, cu debit mare si o cadere înalta.
Tururi organizate de noi 
Expediții cu mașini de teren :: Tururi cu snowmobile 
Putem organiza orice fel de tururi, in funcție de solicitări, aveți curajul să visați!