Pensiunea Păstrăvarului

10, Streza Andrea - 0040 – (0)741 034 195 - office@ turism-corex.ro
Pensiunea Păstrăvarului

Capacitate: 10

Contact: Streza Andrea - 0040 – (0)741 034 195 - office@ turism-corex.ro

Pensiunea Păstrăvarului se află în inima Transilvaniei, în localitatea Izvoare (județul Harghita). Din punct de vedere administrativ localitatea Izvoare aparține comunei Zetea, și se întinde în partea vestică a Munților Harghitei Centrale, la o altitudine de 750-800 m.  

Indiferent dacă veniți cu prietenii sau cu familia vă oferim condiții excelente pentru odihnă și recreare în inima naturii. În afară de odihnă și recreare zona vă oferă și posibilitatea unor excursii palpitante, iar pentru ca clienții noștri să se pot bucura și mai mult de frumusețile peisajului și de efectele pozitive ale naturii, le așteptăm cu o gamă largă de programe. Vă putem oferi mic dejun, prânz și cină, dar după preferință, și bucătăria, complet echipată vă stă la dispoziție.

Pensiunea este dotată cu o sală de mese de 14 locuri, care poate fi folosită pentru reuniuni familiale sau ca o sală de conferință. Fiecare cameră are baie proprie, mini-bar, televizor și sistem de încălzire centrală. Pensiunea are autorizație de funcționare (NO. 11300), autorizație de mediu (230/20/nov.2007) și dispunem de o stație de epurare.

Condiții oferite:

-4 camere duble cu baie proprie
-internet
-TV in fiecare camera
-minibar
-încălzire centrală
-sală de mese de 14 locuri
-bucătărie complet echipată
-loc amenajat grătar
-păstrăvărie proprie
-parcare iluminată

Clasificarea de trei margarete arată nivelul ridicat al pensiunii și al serviciilor oferite.

 

Câteva sugestii din partea noastră pentru a vă petrece timpul liber cât mai plăcut...

Excursie cu quaduri – recomandăm acest tip de excursie grupurilor de prieteni.

Excursii cu bicicletă - recomandăm acest program pentru toți cei care sunt îndrăgostiți de natură și le place mișcarea în aer liber. Explorați împrejurimea Lacului Zetea mergând pe bicicletă. Dacă nu aveți biciclete, nu vă faceți grijă deoarece puteți să închiriați biciclete de la pensiune. 

Pensiunea oferă posibiliatate de preparare de gulaș, friptură la grătar, foc de tabără în curte.

Excursii – în cazul unor înțelegeri prealabile organizăm excursii, în cursul căreia vă arătăm atracțiile turistice din zonă. 
Vânătoare  (Pentru mai multe informatii click aici!)  – în cazul unei înțelegeri prealabile organizăm pentru oaspeții noștri cu permis, vânătoare în împrejurimea pensiunii.  


Lacul Zetea, cu suprafața de 140 hectare, situată la numai 9 km de pensiune, oferă condiții excelente pentru plimbări cu barca, scăldat și pentru pescuit. În timpul iernii este un loc ideal pentru patinaj. 

Posibilități de schi – Vârful Harghita Mădărași (1801 m) se află la numai 6 km de la pensiune. De aici aveți o panoramă uimitor de frumoasă asupra Depresiunii Transilvaniei și asupra Carpaților Occidentali. Pe lângă panorama frumoasă, găsiți aici piste de schi de 4,5 km, cu teleschiuri. 

Cei care sunt înnebuniți după aventuri, pot să închirieze snowmobile, iar pentru cei care vin cu familia sau pentru cei care sunt adepții excursiilor romantice recomandăm excursia cu sania. 

La 2 km de pensiune există un manej, unde aveți posibilitatea să călăriți.Frumusețea naturii, blândețea dealurilor și pădurilor oferă condiții excelente pentru odihnă și recreare. Vă așteptăm cu drag!

Oferta Revelion!

Persoana de contact:

Streza Andrea 

tel: 0040 – (0)741 034 195 
e-mail: office@ turism-corex.ro 
Honlap: www.turism-corex.ro

Pensiunea Aktiv Relax are calificativ de "trei margarete"(corespunzător celui "trei stele" în sectorul hotelier), oferind o atmosferă calmă, liniștită...

Detalii

Pensiunea Gyopár se situează la 26 km de Odorheiu Secuiesc care poate fi apropiată urmărind direcția Târnavei Mare și ajungând în mijlocul lumii cătun...

Detalii

Pensiunea Tunderkert se situează în miezul ținutuli transilvănean, în Secuime, la 27 km de Odorheiu Secuiesc în localitatea numită Izvoare, la poalele...

Detalii

Izvoare înseamnă pentru noi relaxare, distracție și un loc pentru reîncărcare condimentat cu o adevarată experiență aproape de natură. Aceste senzații...

Detalii

Pensiunea Filió este situată într-o ambianță calmă, liniștită, în capătul de sus al satului Izvoarele, la confluența pârâurilor Izvoarele și Filió, es...

Detalii